adl actief

ADL staat voor Algemeen Dagelijks Leven. Al onze ADL actief stoelen zijn op maat gemaakt, in overleg met de gebruiker. Hierbij wordt rekening gehouden met de levensstijl, wensen en behoeften van de gebruiker. Hieronder vindt u een overzicht met een aantal door Exello ontwikkelde ADL actief stoelen. 

Deze ADL stoel beschikt over een gasveer verkanteling. Deze is zelf te bedienen door de gebruiker. 

ADL actief rolstoel met twinstar wielen met een uniek  design.

Een ADL actief stoel met een afneembare amputatie steun. Deze stoel is ontwikkeld voor een gebruiker waarbij één been is geamputeerd.

Dit is een speciaal op maat gemaakte ADL stoel, voorzien van 18 tetra knoppen per wiel. Deze tetra knoppen zijn door Exello zelf ontwikkeld. Ze zijn zo gemaakt dat jarenlang goede grip gegarandeerd is. 

Deze ADL stoel is gemaakt op basis van de wensen en behoeften van de gebruiker. De stoel is voorzien van extra brede achterwielen en een grote voetenplank zodat de hond mee kan.

Dit is een rolstoel die beschikt over een hoog actief aluminium zitorthese. Dit is hoe de stoel eruit ziet in pas. Dit houdt in dat de stoel nog afgewerkt dient te worden.

Deze ADL stoel beschikt over een contour zitkussen, voor een beter zitcomfort. 

Dit is een zeer sterke ADL actief stoel met een vijfde wiel, deze is op maat gemaakt. 

Een ADL rolstoel voor iemand met een beenamputatie. Dit is de stoel in pas, dus hij moet nog afgewerkt worden. 

Meer weten?

Indien u vragen heeft of graag advies wil over welk type rolstoel bij u past, kunt u contact met ons opnemen. Onze medewerkers beschikken over de juiste expertise om u te adviseren over de rolstoel.