• 0343 - 561190
  • info@exello.nl
  • Ma t/m Do 08:00 - 17:00, Vr 08:00 - 14:45
Exello

Sport- en actief rolstoelen

U kunt bij Exello Products terecht voor onder andere sport- en actief rolstoelen. U kunt uw wensen en behoeften bespreken met een van onze adviseurs en op basis daarvan wordt de rolstoel gemaakt.

Exello

Maatwerk

Bij het ontwerpen en maken van een maatwerk rolstoel staat de eindgebruiker volledig centraal. Daarnaast vinden wij de professionele inbreng van de mensen uit zijn of haar omgeving en de betalende instanties erg belangrijk.

Exello

Geschiedenis

In 2002 is Exello begonnen met een aantal ervaren professionals in de revalidatie en zitorthese techniek, die allen vonden dat er meer individueel op maat oplossingen gevonden en gerealiseerd moesten worden voor de individuele behoeften van mensen met een beperking.

Exello werkplaats

Productie

Exello produceert alle ortheses, rolstoelen en andere hulpmiddelen volledig in eigen huis. Zowel de metaal constructie, de hittebehandeling, de poedercoating, de foam bewerking, de coating en de stoffering.

Exello

Samenwerking

Exello vind het belangrijk om, zo mogelijk, en alleen met uw instemming , nauw samen te werken met uw revalidatiedealer. Vaak kennen zij uw problematiek al veel langer en kunnen zij hun steentje bijdragen om tot de beste oplossing te komen. 

Rolstoel Exello

Innovatie

Exello heeft in de loop der jaren vele nieuwe rolstoelen en andere hulpmiddelen ontwikkeld en op de markt gebracht. Dit alles n.a.v. vragen van mensen met een beperking en diens verzorgers. Deze nieuw ontwikkelde producten vindt u terug onder het productoverzicht op deze website.

Exello Sportrolstoel

Speciaal

Regelmatig werkt Exello mee aan het vinden van oplossingen op het gebied van mobiliteit, zitten/liggen, ADL of anderszins. Door onze kunde, kennis en ervaring zijn wij in staat om een optimale oplossing voor de eindgebruiker te maken.