Sport- en actief rolstoelen

U kunt bij Exello Products terecht voor onder andere sport- en actief rolstoelen. U kunt uw wensen en behoeften bespreken met een van onze adviseurs en op basis daarvan wordt de rolstoel gemaakt. Exello Products ontwikkeld en produceert onder andere adl hoog actief rolstoelen, sportrolstoelen, zit- en ligortheses, op maat gemaakte producten op het gebied van revalidatie, verpleging en nog veel meer om de mobiliteit en zelfstandigheid te verbeteren en de verzorging of verpleging te verlichten. Exello werkt altijd met een tussenpassing, zodat u de rolstoel goed uit kunt proberen, voordat de rolstoel definitief wordt afgewerkt. Naar aanleiding van de tussenpassing kunnen er nog aanpassingen aan de rolstoel worden gedaan, zodat de rolstoel geheel aan uw wensen voldoet.

Exello

Maatwerk

Bij het ontwerpen en maken van een maatwerk rolstoel staat de eindgebruiker volledig centraal. Daarnaast vinden wij de professionele inbreng van de mensen uit zijn of haar omgeving en de betalende instanties erg belangrijk.

Exello

Geschiedenis

In 2002 is Exello begonnen met een aantal ervaren professionals in de revalidatie en zitorthese techniek, die allen vonden dat er meer individueel op maat oplossingen gevonden en gerealiseerd moesten worden voor de individuele behoeften van mensen met een beperking.

Exello werkplaats

Productie

Exello produceert alle ortheses, rolstoelen en andere hulpmiddelen volledig in eigen huis. Zowel de metaal constructie, de hittebehandeling, de poedercoating, de foam bewerking, de coating en de stoffering.

Exello

Samenwerking

Exello vind het belangrijk om, zo mogelijk, en alleen met uw instemming , nauw samen te werken met uw revalidatie- dealer. Vaak kennen zij uw problematiek al veel langer en kunnen zij hun steentje bijdragen om tot de beste oplossing te komen. 

Rolstoel Exello

Innovatie

Exello heeft in de loop der jaren vele nieuwe rolstoelen en andere hulpmiddelen ontwikkeld en op de markt gebracht. Dit alles n.a.v. vragen van mensen met een beperking en diens verzorgers. Deze nieuw ontwikkelde producten vindt u terug onder het productoverzicht op deze website.

Exello Sportrolstoel

Speciaal

Regelmatig werkt Exello mee aan het vinden van oplossingen op het gebied van mobiliteit, zitten/liggen, ADL of anderszins. Door onze kunde, kennis en ervaring zijn wij in staat om een optimale oplossing voor de eindgebruiker te maken.

Onze werkwijze

Intake met de klant

Eén van onze adviseurs komt langs bij de klant en geeft een passend advies. De wensen en behoeften van de klant staan hierbij centraal.

Offerte

Aan de hand van het intake gesprek wordt de offerte opgesteld.

Productie

Het product wordt gemaakt. Exello beschikt over alle middelen om de producten volledig in eigen huis te maken.

Tussenpassing

Het product wordt gebruiksklaar bij de klant afgeleverd. De klant kan het product een aantal dagen testen en vervolgens bepalen of alles naar wens is.

Optimaliseren

Na de tussenpassing wordt besproken met de klant of het product naar wens is. De eventuele aanpassingen worden gedaan en het product wordt afgewerkt.

Levering bij de klant

Het product wordt bij de klant afgeleverd. Exello geeft altijd een tevredenheid garantie.