Exello Revalidatietechniek

Exello Revalidatietechniek biedt een voorkeurspakket aan voor zorginstellingen. Binnen dit pakket worden de ortheses individueel en op maat gemaakt. Mochten de wensen en behoeften van de klant niet binnen het voorkeurspakket vallen, dan bestaat de mogelijkheid om hier vanaf te wijken. Wij bieden grootschalige oplossingen, speciaal voor mensen die extra zorg nodig hebben. 

Exello Revalidatietechniek focust zich op de zorginstellingen en dan voornamelijk op de mensen die een ernstige lichamelijke beperking hebben of meervoudig gehandicapt zijn. Wij richten ons op cliënten met en VG6 en VG7 indicatie, waar vaak maatwerk bij komt kijken. Alle stoelen binnen het voorkeurspakket zijn succesvol gecrashtest in combinatie met onze orthesen. Deze crashtesten zijn uitgevoerd volgens de internationale standaard ISO 7176-19.  Zo wordt de veiligheid van de cliënten gewaarborgd. 

Indien de rolstoel aangepast of gerepareerd moet worden willen wij de cliënt zo veel mogelijk ontzorgen. Daarom zorgen wij altijd voor een leenonderstel zodat de cliënt de dagelijkse bezigheden gewoon nog kan uitvoeren. Exello Revalidatietechniek denkt in oplossingen. Wij vinden het belangrijk om de producten aan te passen naar de wensen en behoeften van de klant. 

Onze werkwijze

Bezoek zorginstelling

Eén van onze adviseurs komt langs bij de zorginstelling en geeft een passend advies. De orthese is altijd op maat. Er wordt bij Exello gewerkt met een voorkeurspakket.

Offerte

Aan de hand van het intake gesprek wordt de offerte opgesteld. Na de goedkeuring van de offerte wordt de productie in gang gezet.

Productie

Het product wordt gemaakt. Exello beschikt over alle middelen om alles volledig in eigen huis te maken.

Tussenpassing

Het product wordt gebruiksklaar bij de zorginstelling afgeleverd. Het product kan een aantal dagen worden getest. Vervolgens kan bepaald worden of het product naar wens is of dat er nog aanpassingen gerealiseerd moeten worden.

Optimaliseren

Na de tussenpassing wordt besproken met de therapeuten en de klant of het product naar wens is. De eventuele aanpassingen worden gedaan en het product wordt afgewerkt.

Levering bij de klant

Het product wordt bij de zorginstelling afgeleverd. Exello geeft altijd een tevredenheid garantie.