• 0343 - 561190
  • info@exello.nl
  • Ma t/m Do 08:00 - 17:00, Vr 08:00 - 14:45

Exello Revalidatietechniek

Exello Revalidatietechniek biedt een voorkeurspakket aan voor zorginstellingen. Binnen dit pakket worden de ortheses individueel en op maat gemaakt. Mochten de wensen en behoeften van de klant niet binnen het voorkeurspakket vallen, dan bestaat de mogelijkheid om hier vanaf te wijken. Wij bieden grootschalige oplossingen, speciaal voor mensen die extra zorg nodig hebben.

Rolstoelen

Door steeds oplossingsgericht te werken zijn er in de loop der jaren vele rolstoelen, ligwagens, rolstoel-onderstellen, actief rolstoelen en sportrolstoelen ontwikkeld. Deze dienen als basis voor nieuwe individuele oplossingen voor onze doelgroepen. Hieronder ziet u een aantal van dit soort producten. 

 

Orthesen

Aan het begin van het traject bepalen de cliënt, ouders/verzorgers, de fysio- en ergotherapeut en anderen rondom de gebruiker wat de wensen en behoeften zijn. In overleg met een orthese technicus wordt er een duidelijk beeld gevormd van het zit- of ligprobleem van de gebruiker. Aan de hand van deze informatie kan er een orthese worden gemaakt.

Overigen

Exello kan u helpen bij het kiezen en aanmeten van dynamische ligsystemen, adaptaties,  modulaire voorzieningen en nog heel veel andere hulpmiddelen.

Onze werkwijze

Bezoek zorginstelling

Eén van onze adviseurs komt langs bij de zorginstelling en geeft een passend advies. De orthese is altijd op maat. Er wordt bij Exello gewerkt met een voorkeurspakket.

Offerte

Aan de hand van het intake gesprek wordt de offerte opgesteld. Na de goedkeuring van de offerte wordt de productie in gang gezet.

Productie

Het product wordt gemaakt. Exello beschikt over alle middelen om alles volledig in eigen huis te maken.

Tussenpassing

Het product wordt gebruiksklaar bij de zorginstelling afgeleverd. Het product kan een aantal dagen worden getest. Vervolgens kan bepaald worden of het product naar wens is of dat er nog aanpassingen gerealiseerd moeten worden.

Optimaliseren

Na de tussenpassing wordt besproken met de therapeuten en de klant of het product naar wens is. De eventuele aanpassingen worden gedaan en het product wordt afgewerkt.

Levering bij de klant

Het product wordt bij de zorginstelling afgeleverd. Exello geeft altijd een tevredenheid garantie.