• 0343 - 561190
  • info@exello.nl
  • Ma t/m Do 08:00 - 17:00, Vr 08:00 - 14:45

Exello Revalidatietechniek

Exello Revalidatietechniek biedt een voorkeurspakket aan voor zorginstellingen. Binnen dit pakker worden de ortheses individueel en op maat gemaakt. Mochten de wensen en behoeften van de klant niet binnen het voorkeurspakket vallen, dan bestaat de mogelijkheid om hier vanaf te wijken. Wij bieden grootschalige oplossingen, speciaal voor mensen die extra zorg nodig hebben.

Rolstoelen

Door steeds oplossingsgericht te werken zijn er in de loop der jaren vele rolstoelen, ligwagens, rolstoel-onderstellen, actief rolstoelen en sportrolstoelen ontwikkeld. Deze dienen als basis voor nieuwe individuele oplossingen voor onze doelgroepen. Hieronder ziet u een aantal van dit soort producten. 

 

Orthesen

Aan het begin van het traject bepalen de cliënt, ouders/verzorgers, de fysio- en ergotherapeut en anderen rondom de gebruiker wat de wensen en behoeften zijn. In overleg met een orthese technicus wordt er een duidelijk beeld gevormd van het zit- of ligprobleem van de gebruiker. Aan de hand van deze informatie kan er een orthese worden gemaakt.

Overigen

Exello kan u helpen bij het kiezen en aanmeten van dynamische ligsystemen, adaptaties,  modulaire voorzieningen en nog heel veel andere hulpmiddelen.