Heeft u een klacht of een compliment? Laat het ons weten!

Wij horen graag of u tevreden bent met de producten en de service van Exello. Indien u een klacht of compliment heeft kunt u dit door middel van onderstaand formulier kenbaar maken. 

Wilt u uw klacht liever telefonisch bespreken? Dat kan natuurlijk ook! U kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0343-561190.

Uw klacht

Het kan voorkomen dat u niet helemaal tevreden bent met uw product of met de service van Exello. Dit is natuurlijk erg vervelend en wij willen er alles aan doen om het probleem op te lossen. Uw feedback wordt zeer gewaardeerd. Wij nemen klachten erg serieus en streven er naar om binnen vijf werkdagen te reageren. 

Uw compliment

Wanneer u tevreden bent met uw product of met de service van Exello horen wij dit graag! Dit kunt u laten weten door middel van onderstaand formulier. Is er een bepaalde medewerker die u erg goed van dienst is geweest, en weet u nog wie dit was? Vermeld zijn of haar naam dan in het bericht, dan zorgen wij ervoor dat deze persoon het compliment ontvangt! Als u verbeterpunten of andere feedback heeft kunt u dit ook altijd doorgeven.

Wat gebeurt er nu?

Uw klacht of compliment