Op verzoek van zorginstellingen/ dealer gemaakt

Wanneer zorginstellingen een probleem of vraag hebben, zoekt Exello naar een passende oplossing. Hierbij wordt gekeken naar de wensen en behoeften van de gebruiker. 

Dit is een zeer sterke trippel stoel met voldoende vrije ruimte om te kunnen trippelen en een beensteun die onder de zitting weggeduwd kan worden. Op deze manier heeft de gebruiker deze wel altijd bij zich.

Een licht rijdende, maar toch zeer sterke aluminium rolstoel voorzien van een rugorthese en duwbeugel op afstand. Deze duwbeugel is op afstand gemonteerd ivm onrust van de gebruiker. 

Deze onruststoel beschikt over geveerde anti kantel steunen die in contact staan met de grond en een luchtgeveerde rugleuning. Dit is om onrust van de gebruiker op te vangen. 

Een aluminium trippelsstoel met gasveerverkanteling en een zitorthese. 

Deze rolstoel beschikt over een scheenbeen steun, zeer sterke voetenplank en een extra breed werkblad ter bescherming van het pakken van de wielen. Daarnaast is er een rugorthese op gemonteerd.

Een onnrust onderstel in pas situatie met geveerde anti kantel steunen en een verlengd voorframe met speciale voetenplanken. Er is. sprake van een dubbele gasveerverkanterling ten behoeve van de zithoek en de armleggers zijn vast gelast aan het rugframe om deze te versterken. 

Dit is een actief rolstoel met zitorthese in de in pas situatie 

Meer weten?

Indien u vragen heeft of graag advies wil over welk type rolstoel bij u past, kunt u contact met ons opnemen. Onze medewerkers beschikken over de juiste expertise om u te adviseren over de rolstoel.