• 0343 - 561190
  • info@exello.nl
  • Ma t/m Do 08:00 - 17:00, Vr 08:00 - 14:45

Rolstoelen

Door steeds oplossingsgericht te werken zijn er in de loop der tijd vele rolstoelen, ligwagens, rolstoelonderstellen, actief rolstoelen en sportrolstoelen ontwikkeld, die als basis dienen voor nieuwe individuele oplossingen voor onze doelgroepen. In dit overzicht presenteren wij u deze producten.

Orthesen

Aan het begin van het traject bepalen de cliënt, ouders/verzorgers, de fysio- en ergotherapeut en anderen rondom de gebruiker wat de eisen en wensen zijn. In samenspraak met de orthesetechnicus maken zij een duidelijk beeld van het zit- of ligprobleem van de gebruiker.

Overigen

Exello kan u helpen bij het kiezen en aanmeten van dynamische ligsystemen, adaptaties,  modulaire voorzieningen en nog heel veel andere hulpmiddelen.

Exello Revalidatietechniek

Exello is begonnen met een aantal ervaren professionals in de revalidatie techniek, die allen vonden dat er meer individueel op maat gemaakte oplossingen gevonden en gerealiseerd moesten worden voor de individuele behoeften van mensen met een beperking. In de loop der jaren hebben wij vele maatwerk oplossingen bedacht en gemaakt.

Er is veel geïnvesteerd in technologie en apparatuur zodat nieuwe hulpmiddelen en zit- en ligortheses allemaal in eigen beheer kunnen worden gerealiseerd.

Wij doen dit alles volledig in eigen beheer.