voorkeurspakket

Exello Revalidatietechniek biedt een voorkeurspakket aan voor zorginstellingen. Binnen dit pakket worden de ortheses individueel en op maat gemaakt. Mochten de wensen en behoeften van de klant niet binnen het voorkeurspakket vallen, dan bestaat de mogelijkheid om hier vanaf te wijken. Wij zijn gespecialiseerd in aanpassingen en bieden grootschalige oplossingen, speciaal voor mensen met specifieke wensen. 

Indien de rolstoel aangepast of gerepareerd moet worden willen wij de cliënt zo veel mogelijk ontzorgen. Daarom zorgen wij altijd voor een leenonderstel zodat de cliënt de dagelijkse bezigheden gewoon nog kan uitvoeren. Exello Revalidatietechniek denkt in oplossingen. Wij vinden het belangrijk om de producten aan te passen naar de wensen en behoeften van de klant. 

Bijna alle rolstoelen uit het voorkeurspakket zijn gecrashtest in combinatie met een Exello zitorthese. Alle stoelen kunnen door Exello geleverd worden. Indien u vragen heeft over een specifieke rolstoel kunt u contact met ons opnemen.

Bekijk hieronder een overzicht van de rolstoelen die binnen het voorkeurspakket vallen.

Gallerij