Over Exello

Exello Revalidatietechniek & Exello products

Wie zijn wij?

Wij zijn in 2004 begonnen met een aantal ervaren professionals in de revalidatietechniek, die allen vonden dat er meer individueel op maat gemaakte oplossingen gevonden en gerealiseerd moesten worden. Speciaal voor de individuele behoeften van mensen met een beperking. In de loop der jaren hebben wij vele maatwerk oplossingen bedacht en gemaakt.

Exello bestaat uit 25 gemotiveerde medewerkers die zich dagelijks inzetten om verschillende oplossingen en aanpassingen te realiseren.

Onze missie

Exello stelt zich tot doel om een oplossing te vinden voor elke zorgvraag qua mobiliteit in zitten en liggen en zelfstandigheid voor mensen met een beperking. Wij willen met onze producten en diensten voor het welzijn van de mens werken en bijdragen aan een hogere kwaliteit van leven. Exello is een maatschappelijke onderneming met als belangrijkste doelstelling het leveren van verantwoorde en kwalitatief goede veilige zorg.

Onze visie

Exello maakt op maat gemaakte producten voor de mensen die meer specifieke hulpmiddelen nodig hebben. Wij denken in oplossingen en zullen altijd proberen de klant tevreden te krijgen. Met onze kennis en ervaring opgedaan in de revalidatietechniek kunnen wij de mensen met een beperking op weg helpen.

Ons bedrijf

Er is door de jaren heen veel geïnvesteerd in technologie en apparatuur voor in onze werkplaats zodat hulpmiddelen en ortheses volledig in eigen beheer ontworpen en gerealiseerd kunnen worden. Samen staan onze medewerkers voor meer dan honderd jaar ervaring in de rolstoel- en revalidatiebranche.

Door de groei van Exello Revalidatietechniek is de behoefte ontstaan om de ontwikkeling, productie en verkoop van kantel rolstoelen, hoog-actiefrolstoelen, sportrolstoelen en andere revalidatiehulpmiddelen onder te brengen binnen een nieuw bedrijf: Exello Products. Exello Revalidatietechniek kan zich daardoor nog meer richten op de advisering en levering van zit- en ligortheses. Ook kan er meer gefocust worden op de service aan de vele instellingen waar wij sinds een lange tijd de levering van rolstoelen, ortheses en overige hulpmiddelen voor verzorgen. 

Wat hebben wij te bieden?

Exello Sportrolstoel

Gegarandeerd maatwerk

Exello is de maatwerk specialist en zorgt dus ook altijd dat dit geleverd wordt.

Exello Rolstoel

Design in overleg met de klant

In overleg met een van onze adviseurs kunt u uw wensen en behoeften doorgeven. Aan de hand daarvan wordt het design gemaakt.

Exello Rolstoel

Altijd een tussenpassing

Om er zeker van te zijn dat de stoel naar uw wensen is, wordt er altijd een tussenpassing gemaakt. Zo kunnen er altijd nog eventuele aanpassingen worden gedaan.

Exello Rolstoel

Individueel op maat gemaakt

Bij Exello wordt het product aangepast aan de persoon. Wij leveren geen standaard producten. Er wordt gekeken naar de persoonlijke behoeften.